Şehit Şendoğan Topçu İlkokulu

Vizyon: Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, öğrenmeyi, öğretmeyi ilke edinen, çalışkan, dürüst, yaratıcı ve pozitif düşünce sahibi,özgüvene sahip bireyler yetiştirerek daha fazla sayıda öğrenciyi yeteneklerine uygun daha üst eğitim kurumlarına yönlendirmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, okuyan ve okuduklarını yorumlayan, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: İlk dört ders : 09.10 - 12.35 Öğle Paydosu : 12.35 - 13.35 Son iki ders : 13.35 - 15.10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitsendogantopcuilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeşilmahalle, Eğitim Sokak, No1 Merkez/Karabük

Yerleşim Yeri - Yeşilmahalle, Eğitim Sokak, No:1 KARABÜK

Adres - Yeşilmahalle, Eğitim Sokak, No1 Merkez/Karabük

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezindedir.